Philip van Poecke aan het woord

'Prettig om met de juiste kandidaten om tafel te zitten'

Telegraaf Media Nederland Als Sales Director bij Dagblad de Telegraaf heeft Philip van Poecke reeds diverse malen samengewerkt met Her Peperkamp (CABP). 'Her en ik hebben jaren samengewerkt bij de Telefoongids. Als klantgroepmanagers hadden we beide dezelfde ideeën en werkten we op een prettige manier samen'.

'Toen ik de overstap maakte naar de Telegraaf bleven Her en ik contact met elkaar houden. In 2006 vertelde Her mij zijn plannen van CABP. Ik werd hier direct enthousiast over en ben eigenlijk vrijwel direct met hem zaken gaan doen', vertelt Philip. 'Binnen de Telegraaf werken wij met name samen op het gebied van werving en selectie met CABP voor commercieel personeel. De functies hierbij variëren van management tot telefonische verkoop. Opvallend is dat Her altijd een goede match weet te vinden tussen hetgeen we als mens van ons medewerkers verwachten en hetgeen zij als werknemers doen. Dit zorgt er voor dat we altijd met de juiste kandidaten aan tafel zitten', vervolgt Philip.

Het spreekt dan ook voor zich dat Philip CABP aan ander collega's heeft aanbevolen. 'Ik heb Her ondermeer in contact gebracht met Publicitas en NRC. Vanuit hun heb ik ook positieve geluiden vernomen omtrent de werkwijze van Her'.

De goede prijs kwaliteitverhouding vindt Philip positief. Daarnaast geeft Her een persoonlijke aandacht aan zowel de opdrachtgevers als de kandidaten. Met name dit laatste ervaart Philip als erg positief.